przez remkey » środa, 1 czerwca 2005, 13:28
Kochani!
Oto wyniki:
25 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Wiosenny wampir ",
autorstwa: trusty , (głosowali: 2 Poison 1 Thien 2 Mika 3 nuka 3 Csilla 3 Marianna 3 bluecats 3 Beata 2 agal 3 Elcia )
14 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " 01 ",
autorstwa: nuka , (głosowali: 3 Poison 1 Mika 2 Csilla 3 trusty 2 Elcia 3 remkey )
8 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Kaktusik ",
autorstwa: Csilla , (głosowali: 2 Werdelit 2 bluecats 3 agal 1 remkey )
7 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Włączcie na maxa! ", autorstwa: trusty , (głosowali: 1 Poison 2 nuka 1 Werdelit 3 tunturi )
5 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Gdzie by tu pojechać? ", autorstwa: Jola , (głosowali: 2 Thien 3 Mika )
5 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Ja też chcę do wiosny! ", autorstwa: Mika , (głosowali: 2 trusty 2 Marianna 1 Beata )
5 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Nic mi nie umknie! ", autorstwa: Mika , (głosowali: 1 Csilla 3 Werdelit 1 Viola )
5 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " odpływamy... ", autorstwa: Yvette , (głosowali: 2 Beata 1 Elcia 2 remkey )
4 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Upolujemy motylka? ", autorstwa: Viola , (głosowali: 2 tunturi 2 Viola )
3 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Gdzie te mrówki sobie poszły? ", autorstwa: Viola , (głosowali: 3 Viola )
3 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Zielono mi ", autorstwa: Werdelit , (głosowali: 3 Thien )
2 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Moje kochane drzewko! ", autorstwa: Bożenna , (głosowali: 1 bluecats 1 agal )
1 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " pakowanie ", autorstwa: Jola , (głosowali: 1 trusty )
1 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " red-blue ", autorstwa: Jola , (głosowali: 1 tunturi )
1 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Ups, zabłądziłam! ", autorstwa: Bożenna , (głosowali: 1 nuka )
1 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Wiosną wychodzimy z domu ", autorstwa: trusty , (głosowali: 1 Marianna )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " A ja jestem gałązką ", autorstwa: Elcia , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Chyba o czymś zapomniałam... ", autorstwa: Bożenna , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " I kto tu na kogo poluje? ", autorstwa: Elcia , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " jakby coś się poruszyło... ", autorstwa: Yvette , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " może coś wypatrzę... ", autorstwa: Yvette , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Niebieska nornica ", autorstwa: Mika , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Polowanie z ubezpieczeniem ", autorstwa: Elcia , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Ruski jęzorek na wiosenny szczypiorek ", autorstwa: Werdelit , (głosowali: - )
0 pkt. otrzymało zdjęcie pod tytułem: " Szkoda że nie jadalne ", autorstwa: Viola , (głosowali: - )
Serdecznie gratuluję WSZYSTKIM biorącym udział w konkursie!!